2 روش هاشور ابرو

2 روش هاشور ابرو

2 روش هاشور ابرو  : داشتن ابروهایی پرپشت و متقارن در عین حالی که زیبا می باشد، بسیار سخت و زمان بر است. به شکلی که باید زمان زیادی از روز را صرف رسیدگی به ابرو خود کنید، اما با این حال ممکن است همچنان نتیجه دلخواهتان حاصل نشود.

2 روش هاشور ابرو توسط یکی از بهترین تاتو کار اصفهان روش های زیباییتوسط  ابرو می باشد، که به دو روش دستی و دستگاهی انجام پذیر است.

 

هاشور ابرو چگونه انجام می شود؟

در این روش تاتو کار به رسم خطوطی نازک و ظریف همسو با جهت رشد تار های ابرو فرد می پردازد. این خطوط مانند تار های ابرو طبیعی بوده و باعث پرپشت دیده شدن ابرو می شود. میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن دو روش رسم خطوط هاشور هستند، که در ادامه به تفاوت آنها می پردازیم.

میکروبلیدینگ چیست؟

یکی از روش های نیمه دائمی برای تاتو ابرو می باشد، که به صورت دستی انجام می شود. در این روش از یک قلم سوزنی شکل و ظریف استفاده می شود، که رنگدانه ها را در لایه های سطحی پوست قرار می دهد. خطوط هاشور رسم شده بسیار ظریف می باشد و تفاوت آن با ابرو طبیعی فرد احساس نمی شود. این روش برای کسانی که ابرو های نازکی داشته و یا به هر دلیل ابرو های خود را از دست داده اند، مناسب است.

در کنار نیز میکروبلیدینگ درد بسیار کمی دارد، اما می توان قبل از انجام آن از کرم های بی حسی استفاده کرد.

این روش در حدود 1 الی 3 سال حالت خود را حفظ می کند. البته ممکن است، که بعد از گذشت یک و نیم سال کمی کمرنگ شود. استفاده از لایه بردار های پوست میزان ماندگاری میکروبلیدینگ را کاهش می دهد.

معایب میکروبلیدینگ

این روش برای هر نوع پوستی مناسب نیست، به شکلی که به افرادی با پوست چرب توصیه نمی شود. چرا که ماندگاری آن کاهش پیدا می کند.

از آن جایی که رنگدانه ها در در لایه های سطحی پوست نفوذ کرده اند، نیاز به ترمیم مجدد در میکروبلیدینگ لازم است. این ترمیم هر 2 یا 3 ماه یکبار باید انجام شود. از طرفی ترمیم های مکرر باعث می شود، تا به مرور پوست فرد آسیب جدی ببیند.

میکروپیگمنتیشن چیست؟

یکی از روش های هاشور ابرو که توسط دستگاه انجام می شود، میکروپیگمنتیشن می باشد. در این روش تاتو کار رنگدانه ها را با استفاده از دستگاه مخصوص به سطوح عمیق تری از پوست منتقل می کند. در این روش بر خلاف روش قدیمی تاتو ابرو از رنگدانه هایی بر پایه آب مقطر استفاده می شود. در کنار میکروپیگمنتیشن از روش قدیمی تاتو ابرو بسیار ایمن تر است و باعث ایجاد مشکلات پوستی نمی شود.

در این روش می توان به راحتی قسمت های خالی ابرو را پر کرده و هم جهت با تار های ابرو به رسم خطوط هاشور پرداخت. حالت سه بعدی میکروپیگمنتیشن باعث می شود، تا نتیجه نهایی طبیعی تر به نظر برسد.

طول عمر این روش در حدود 3 سال می باشد. در رنگدانه های میکروپیگمنتیشن از اکسید آهن استفاده شده است، به همین خاطر بعد از گذشت مدتی دچار تغییر رنگ نمی شود.

معایب میکروپیگمنتیشن

این روش به دلیل طول عمر بالایی که دارد، ممکن است باعث شود، که فرد بعد از مدتی از مدل ابرو خود خسته شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.